Nyheder

Udpluk fra Roskilde-konkurrencen: Kys-anmeldere, opkast, tisstøv og Mucho Macho!

Foto: Christian Hjorth/Roskilde Festival
Skrevet af Redaktionen

Så er vinderne af årets Roskilde-konkurrence fundet. Og sikke en tur gennem pløret! Se med her og få den orange følelse pumpet godt og grundigt rundt i kroppen.

Foto: Christian Hjorth/Roskilde Festival

Foto: Christian Hjorth/Roskilde Festival

Så er vinderne af årets Roskilde-konkurrence ‘Tegn en stribe’ fundet. Og nøj hvor har vi beundret og nydt alle de kunstneriske illustrationer og sjove historier, vi har fået sendt her til redaktionen. Vi er kommet så meget i Roskildestemning efter at have fået del i alle jeres mere eller mindre (u)behagelige oplevelser, at vi næsten ikke kan vente med atter at stå på Dyrskuepladsen.

Det har været meget blandede bud på striber, vi har modtaget med posten, og ALLE har haft noget forskelligt at byde på. Det har derfor været meget svært at vælge, men efter længere tids votering har vi fundet to vindere. Vi bringer her nogle af striberne, så I kære læsere også kan få del i glæden.

Lad os starte med de to vindere.

Begge vinderstriber illustrerer Roskilde Festivals særlige ånd rigtig fint. Næstekærlighed og ‘sød musik’ er nogle af de bedste værdier i det roskildske parallel-univers, hvor den velkendte Orange feeling råder. Vinderne har ligeledes på hver sin måde udvist fornem forståelse for stribe-formatet og befinder sig i hver sin ende af skalaen – fra det sort/hvide med simpel streg til det farve- og detaljerige.

Orange kys

Kærlighed_vinder

Udover vinderne har vi fået indblik i mange andre Roskildegængeres uforglemmelige oplevelser. Vi kommer rundt om den helt specielle transformation, man som menneske kommer igennem, når man er en uge på Roskilde; vi oplever, hvordan end ikke tisstøv-syge kan holde en rigtig musikelsker væk fra den orange teltdug; vi mærker, hvordan Mucho Macho bliver foreviget på egen krop og vi bliver mindet om, at ikke engang mudder og regn kan holde os fra festivalen og nye bekendtskaber med ligesindede.

Se med her:

Laybourn

Tisstøv

Mucho macho

Metaldetektor

Tak til alle jer, der deltog. Vi ses på Roskildeeeee!

Skriv et svar