Nyheder

Undertoner er klar til Spot Festival 2014

Skrevet af Camilla Zuleger

Spot Festival i Aarhus står for døren, og Undertoner har pakket tasken og er klar til ny musik. Hold øje med koncertanmeldelser fra festivalen de kommende dage.

SPOT_Logo

Foråret og sommeren er for alvor på vej. Et tegn på det, langt sikrere end den sol, der endelig har beæret os med dens selskab, er at Spot Festival står for døren.

Festivalen, der traditionen tro foregår i Aarhus, har endnu engang lagt det musikalske fokus på det nye, anderledes, rebelske og energiske. Spot Festival har i mange år haft succes med at kunne sammensætte et anderledes og fremadskuende musikprogram, der som regel giver et fingerpeg om, hvilke bands man skal holde øje med i fremtiden. Og Undertoner er selvsagt med til at overvære magien.

I årets program er der både blevet plads til ny, spændende musik, der måske endnu befinder sig i den musikalske undergrund. Her glæder vi os blandt andet til at høre Communions, The New Spring, The Woken Trees og Jaako Eino Kalevi. Men der er også blevet plads til nogle gamle kendinge, herunder ikke mindst de netop gendannede Psyched Up Janis.

Du vil løbende over de næste par dage kunne læse anmeldelser fra nogle af de mange koncerter på festivalen.

Skriv et svar