Nyheder

Dansk premiere på video fra Hooray for Earth

Foto: Tonje Thilesen
Foto: Tonje Thilesen
Skrevet af Bitten Kjærgaard

Ny video til “Keys” fra Hooray for Earth. Se hvordan bandmedlemmerne formår alle sammen at have deres hoveder i samme styrthjelm.

Newyorker-bandet Hooray for Earth sender det nye album Racy på gaden i juli måned. I mellemtiden har de lavet en video til singlen “Keys”, der er baseret på et selvprogrammeret computerkontrolleret system, der får lys og bevægelser til at synkronisere med musikken. Ja det er teknisk, men det er også flot! Bandet og instruktøren Beau Burrows skulle efter sigende have haft the time of their lives under samarbejdet. Se med her.

Racy er co-produceret af Chris Coady, der også har produceret for navne som Beach House, Grizzly Bear og Roskilde-aktuelle Future Islands, så mon ikke der er noget at se frem til?

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

Skriv et svar