Koncerter

Fotoreportage: S. Carey, 28.05.14, Lille Vega, København

Skrevet af Camilla Grausen

Sean Carey har tidligere slået sine folder i Bon Iver, men solokarrieren som S. Carey er heller ikke uinteressant. Da han gæstede København med sit nye album, var Undertoners fotograf Daniel Nielsen med.

Han er nok mest kendt for sit virke i Bon Iver, men Sean Carey er også kommet godt fra start med sit soloprojekt S. Carey. Komponisten og multiinstrumentalisten lagde vejen forbi Danmark den 28. maj med en koncert i Lille Vega. Undertoners fotograf Daniel Nielsen var med og forevigede S. Careys besøg i Danmark i denne billedserie.

Koncerten bød blandt andet på numre fra S. Careys nye album Range of Light, der udkom den 1. april. Fra Range of Light stammer blandt andet den nye single “Fire-Scene”. Albummet er en opfølger til debuten All We Grow fra 2010, der bød på afdæmpet, filmisk folk. S. Careys egen dom over koncerten – eller måske nærmere koncertpublikummet denne aften lød: »Nice one København!!!!«

Fotos: Daniel Nielsen, FrozenPanda.com

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar