Nyheder

Indians bidrager til Hollywood-soundtrack

Pressefoto: Piper Ferguson
Skrevet af Camilla Zuleger

Danske Søren Løkke Juul alias Indians medvirker på soundtracket til filmen “The Fault in Our Stars” med sit nye nummer “Oblivion”.

Pressefoto: Piper Ferguson

Pressefoto: Piper Ferguson

Danske Søren Løkke Juul alias Indians har bidraget til soundtracket til den kommende Hollywood-film “The Fault in Our Stars” (med den knap så charmerende danske titel “En flænge i himlen”), der har dansk biografpremiere den 12. juni.

Det er med den helt nye sang “Oblivion”, Indians figurerer på soundtracket, der også tæller kunstnere som Lykke Li, M83 og Jake Bugg. Nummeret kan høres i sin fulde længde på soundtracket, som netop er udkommet.

Indians debuterede med albummet Somewhere Else sidste år og spillede en meget overbevisende koncert på Odeon-scenen på samme års Roskilde Festival.

Se traileren til filmen her:

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar