Nyheder

Interpol udgiver nyt album til september

Skrevet af Camilla Grausen

Det Roskilde-aktuelle newyorkerband Interpol er på vej med deres første fælles album i fire år, El Pintor. Albummet udkommer den 8. september.

Interpol_pressebilledeDet amerikanske rockband Interpol afslører i dag ny information om deres fremtidige musikalske aktiviteter. Bandet udgiver albummet El Pintor den 8. september over det meste af verden og dagen efter i hjemlandet.

Albummet er skrevet og indspillet i New York i 2013 og mixet i London i begyndelsen af i år. Albummet er mixet af Alan Moulder, som er kendt for sit arbejde med My Bloody Valentine, The Smashing Pumpkins, Yeah Yeah Yeahs, Arctic Monkeys m.fl. – og som også mixede Interpols seneste album fra 2010, Interpol. »We had a lot of fun making this record and can’t wait for you to hear it,« skriver trioen på sin hjemmeside.

Efter et par års stilhed som Interpol, mens frontmand Paul Banks beskæftigede sig med soloudgivelser – senest Banks i 2012, er bandmedlemmerne atter aktive sammen. El Pintor bliver deres femte album som Interpol. Trods en række solide udgivelser er højdepunktet i bandets karriere i manges øjne stadig debuten Turn on the Bright Lights fra 2002.

Lørdag den 5. juli kan Interpol opleves til midnatskoncert på Arena-scenen på Roskilde Festival. Sidste gang, Interpol kunne høres live i Danmark, var i 2011 på NorthSide Festival, hvor Undertoners anmelder kvitterede med fire U’er for en noget rutinepræget koncert, der ikke desto mindre blev drevet af Interpols stadig meget stærke numre.

Interpol har også sluppet denne lille video om indspilningerne af El Pintor:

Skriv et svar