Nyheder

Mont Oliver erstatter Temples på NorthSide, og Robyn forlænger koncert

Skrevet af Camilla Grausen

Andendagen på NorthSide Festival i Aarhus byder på et par programændringer. Danske Mont Oliver er med kort varsel hevet ind fra bænken og erstatter britiske band Temples. Robyn og Röyksopp forlænger deres fælles koncert og starter tidligere.

montoliverNorthSide Festival er trods lange køer og dankortproblemer kommet godt fra start i Aaarhus. Med en surprise-koncert med De Eneste To samt navne som Quadron, Mount Kimbie, Bombay Bicycle Club og The National på festivalens første dag.

Der tages nu hul på andendagen, og den byder på en enkelt udskiftning på NorthSide-holdet. Det Beatles-inspirerede engelske band Temples har nemlig misset deres fly og sidder fast i en lufthavn uden mulighed for at komme til Danmark i dag. Derfor overtages deres tid i programmet, lørdag kl. 16.15, af det unge danske band Mont Oliver, som sidste år debut-ep’en 19 med pophittet “Give Me Nothing”. Man må håbe, trioen når at blive klar til eftermiddagens koncert – på deres Facebook-side skriver de i dag: »I går drak vi os pisse fulde på Northside Festival. I morges blev vi ringet op om vi kunne spille i stedet for Temples!!!!!!! FUCK! Ses kl. 16 i dag på Blå scene!!«

En anden lille programændring, som nok er til glæde for i hvert fald fans af Robyn og Röyksopp er, at de har bedt om lidt mere tid til deres fælles koncert i nat. Således starter de ti minutter tidligere end den oprindelige tid og indtager Blå Scene kl. 00.20. Koncerten er en del af den svenske sangerinde og den norske electronicaduos fælles turné Röyksopp & Robyn Do It Again Tour, som startede fredag på Sónar i Barcelona.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger