Nyheder

Ny single og video fra The White Album

De tre skæggede skjalde fra The White Album barsler med album. Som forsmag kan man nu både se og høre førstesinglen.

TWAPressPicJune2012_ALTDer sker ting og sager hos den skæggede, danske folktrio The White Album. Bandet, som flere måske kender som opvarmningsnavn for Kashmir, udkom i sidste uge med en fin, sommerlig single under titlen “Another”. Og nu kan bandet så supplere med en ligeså solbeskinnet video, som kan ses herunder.

I deres pressemeddelelse skriver The White Album selv om nummeret: »”Another” er formet af lange, varme sommeraftner, langsomme sejlture gennem skærgården og fødder begravet i lunt sand ved lyset fra bålet. Sangen handler om, at blive far for første gang og at alt andet i verden går væk for et øjeblik.«

Det er endnu ikke afgjort, hvornår det fulde album udkommer, men er man tørstig efter mere, kan man opleve bandet live på en række danske festivaler sommeren over, og de fortsætter også langt ind i efteråret med koncerter rundt om i landet.

Om skribenten

Anne Nørkjær Bang

Biografi:

Måske var det, da jeg som barn sad på gulvet og legede med dukker, mens Bob Dylan brægede "Mr. Tambourine Man" i baggrunden fra pladespilleren. Eller måske var det senere, da jeg gav den hele armen "på engelsk" som Eliza fra musicalen My Fair Lady i børnehavens sandkasse. Et eller andet sted i mine ganske unge år har musikken i hvert fald bidt sig fast - og den kom for at blive. Jeg har selv sunget i mange år, bl.a. i DR's Pigekor, og pillet lidt ved både klaver og guitar, men har nu lagt den praktiske del af musikken lidt på hylden til fordel for et liv som journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Fem favoritalbums:
Bob Dylan: Blonde on Blonde
Death Cab for Cutie: Plans
The Shins: Wincing The Night Away
The National: Boxer
C.V. Jørgensen: Sjælland

Skriv et svar