Nyheder

Sónar kommmer til København

Skrevet af Camilla Zuleger

Den spanske pionerfestival inden for elektronisk musik kommer til København til marts 2015.

6cd8f93124974ce091ccf86ed7be6fe2_sonarJuni-festivalen Sónar, der finder sted i Barcelona, har længe været populær blandt danske musikelskere. Sónar-festivalen har, siden den startede i 1994, været helt central, når det kommer til elektronisk musik. Og til næste år får den eksperimenterende lyd også plads i København.

Til marts 2015 vil Sónar indtage DR Koncerthuset over to dage med 40 kunstnere. Festivalen har de seneste par år haft afstikker i både Buenos Aires, London, Tokyo, Reykjavik, Stockholm og New York.

Todagesfestivalen foregår den 13. og 14. marts 2015, hvad jo unægtelig er noget ude i fremtiden. Alligevel er de første early bird-billetter allerede udsolgt – og dét uden at have offentliggjort én eneste kunstner til programmet.

Du kan læse mere om Sónar i København her, og billetten, der koster 870 kr. for begge dage får du fingre i ovre hos Billetlugen.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar