Nyheder

The Shins lægger lyd til endnu en Zack Braff-film

The Shins slipper ny musik for første gang siden 2012-albummet Port of Morrow. Lyt til “So Now What” her.

»You gotta hear this one song. It’ll change your life, I swear.«

Sådan siger Natalie Portman i rollen som lystløgneren Sam om The Shins-nummeret “New Slang” i kultfilmen Garden State fra 2004. Nu er filmens instruktør Zack Braff aktuel med en ny film, Wish I Was Here, og endnu en gang har Braff haft et godt øje til indierockbandet fra New Mexico. The Shins har nemlig  leveret et nummer skrevet særligt til filmen – nemlig nummeret “So Now What”, der lige er blevet offentliggjort. Det kan høres øverst i indlægget her.

Soundtracket til filmen er udvalgt af instruktøren selv, og det er værd at tjekke ud. Her finder man blandt andet navne som Bon Iver, Paul Simon, Cat Power og The Head and the Heart. Braff har da også efterhånden ry for at være habil til at sammensætte soundtracks – han vandt nemlig en Grammy for sit, ligeledes håndplukkede, soundtrack til Garden State.

Det er første gang, The Shins slipper nyt siden 2012-albummet Port of Morrow. NPR skriver, at James Mercer skrev det nye nummer ud fra sit førstehåndsindtryk af filmen, som blev vist på Sundance Film Festival 18. januar og rammer biograferne 18. juli.

Skriv et svar