Nyheder

Interpol tilbage til Danmark

Skrevet af Bitten Kjærgaard

De har netop spillet en koncert til fem U’er på Roskilde Festival, og nu offentliggøres det, at Interpol vender tilbage til Danmark til februar.

Interpol_pressebillede
Støvet har knap nok lagt sig foran Arena på årets Roskilde Festival, hvor amerikanske Interpol spillede lørdag. Nu afsløres en god nyhed for dem, der gik glip af koncerten eller bare vil have mere mørk newyorkerrock. Mandag den 2. feburar 2015 kommer bandet til Danmark igen, nærmere betegnet til Store Vega i København.

Til den tid har Interpol deres nye album El Pintor med i tourbagagen. El Pintor udkommer den 8. september i Europa og bliver bandets femte album.

De seneste gange, man har kunnet opleve Interpol her i landet, var i 2011 på NorthSide Festival i Aarhus og altså i lørdags til midnatskoncert på Roskilde Festival. Sidstnævnte koncert bød på små smagsprøver på det nye album og fik fem flotte U’er med på vejen af Undertoners Sabina Hvass. Under festivalen fik vi desuden en snak med bandet, og interviewet kan snart læses her på Undertoner.

Billetter til Interpols koncert i Vega sælges fra fredag den 11. juli kl. 10.00 via Billetlugen.dk.

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

Skriv et svar