Nyheder

Interpol tilbage til Danmark

Skrevet af Bitten Kjærgaard

De har netop spillet en koncert til fem U’er på Roskilde Festival, og nu offentliggøres det, at Interpol vender tilbage til Danmark til februar.

Interpol_pressebillede
Støvet har knap nok lagt sig foran Arena på årets Roskilde Festival, hvor amerikanske Interpol spillede lørdag. Nu afsløres en god nyhed for dem, der gik glip af koncerten eller bare vil have mere mørk newyorkerrock. Mandag den 2. feburar 2015 kommer bandet til Danmark igen, nærmere betegnet til Store Vega i København.

Til den tid har Interpol deres nye album El Pintor med i tourbagagen. El Pintor udkommer den 8. september i Europa og bliver bandets femte album.

De seneste gange, man har kunnet opleve Interpol her i landet, var i 2011 på NorthSide Festival i Aarhus og altså i lørdags til midnatskoncert på Roskilde Festival. Sidstnævnte koncert bød på små smagsprøver på det nye album og fik fem flotte U’er med på vejen af Undertoners Sabina Hvass. Under festivalen fik vi desuden en snak med bandet, og interviewet kan snart læses her på Undertoner.

Billetter til Interpols koncert i Vega sælges fra fredag den 11. juli kl. 10.00 via Billetlugen.dk.

Skriv et svar