Konkurrencer

Vind billetter til Sziget Festival

Skrevet af Redaktionen

Har du lyst til endnu mere musik på den bedst tænkelige lokation: en drømmeø midt i Budapest? Så se med her.

Sziget 5_Botond M†rton

Har du bare slet ikke fået nok af festival endnu? Trænger du til endnu engang at kaste dit slidte korpus rundt foran tætbefolkede scener og nyde øl og andre forfriskninger foran teltet i den varme sommersol? Vil du gerne høre navne som Queens of the Stone Age, Placebo, Bastille, Stromae, Klaxons og Starlight Girls?Jamen, så er Sziget Festival den oplagte mulighed for dig.

I Budapest bliver dørene slået op for den 22. omgang af festival Sziget, der finder sted fra d. 11. til den 18. august på en lille ø midt i storbyen. Sziget handler ikke kun om musik, men om at skabe et drømmeunivers, hvor det meste er muligt. På øen kan man således udover musikprogrammet opleve teater, cirkus, udstillinger eller tage på stranden, hvis du endnu ikke skulle have fået nok af det. What’s not to like?

Undertoner udlodder to billetter til dig og en ven til hele festivalugen.

Alt du skal gøre er at svare på nedenstående spørgsmål senest mandag d. 4. august.

Hvad er Sziget Festivals slogan?

Send dit svar til bitten@undertoner.dk

Du kan læse meget mere om festivalen, overnatningsmuligheder og transport på www.szigetfestival.dk

 

Skriv et svar