Koncerter

Fotoreportage: Jenny Wilson + Mø, 29.08.14, Tivoli, København

Fredag aften indtog svenske Jenny Wilson og danske Mø Plænen til Fredagsrock i Tivoli med hver sin udgave af pop med skarp kant. Fotograf Martin Kleisberg var med – se hans billeder i dette galleri.

Augusts sidste Fredagsrock på Plænen i Tivoli var en poppet totrinsraket med skarp kant, da svenske Jenny Wilson og danske lagde vejen forbi. Undertoners fotograf var med og forevigede damerne, der begge har spillet på Musik i Lejet og Roskilde Festival tidligere på året, men fredag ikke skulle dele scenen med andre end hinanden.

Det skete blandt andet med numre fra Jenny Wilsons seneste album, Demand the Impossible!, der sidste år føjede en uvant råhed til svenskerens popunivers. Dengang undlod Undertoners anmelder da heller ikke at kalde pladen for »en massiv energiudladning.« Møs debutalbum, No Mythologies to Follow, er af endnu nyere dato, men hendes vel nok største hit “Pilgrim” har allerede et par år på bagen som single. Pladen var dog anledning til at sende Mø på festivaltour Europa rundt i sommerens løb, så liveformen var på plads til Tivoli-koncerten.

Fotograf Martin Kleisberg var på pletten foran scenen og forevigede de tos første fælles dobbeltkoncert for Undertoner.

Fotos: Martin Kleisberg, kleisfoto.dk

Om skribenten

Redaktionen

Placeholder for alle indlæg fra den samlede Undertoner-redaktion.
Er registreret på WordPress.com som undertonerredaktionen.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar