Koncerter

Fotoreportage: Vanguard Festival, 01.-02.08.14, Søndermarken, Frederiksberg

Skrevet af Camilla Grausen

Vanguard Festival anno 2014 bød på navne som Neneh Cherry, Reptile Youth, Mos Def og The Roots. Undertoners fotograf Morten Lau-Nielsen var med. Se hans stemningsbilleder og koncertfotos fra Vanguard her.

Fotos: Morten Lau-Nielsen

Da Vanguard Festival løb af stablen for andet år i træk i Søndermarken, fredag den 1. august og lørdag den 2. august, var Undertoner med. Også Undertoners fotograf Morten Lau-Nielsen var på pletten og forevigede stemningen blandt gæsterne samt en række af festivalens koncerter.

I galleriet ovenfor kan du se alle billederne af glade festivalgængere i Søndermarken og fra koncerterne med: Neneh Cherry, Reptile Youth (der trådte til i 11. time efter Babyshambles’ aflysning), Little Dragon og Mew fra fredagens program. Fra lørdagens hiphop-program er der fotos fra koncerterne med Yasiin Bey aka Mos Def og The Roots.

Du kan se flere billeder af det genopståede 90’er-ikon Neneh Cherry i anmeldelsen af hendes koncert. Flere billeder fra koncerten med Little Dragon med Yukimi Nagano i front findes også under anmeldelsen af deres koncert. Læs i øvrigt også anmeldelsen fra NorthSide Festival, hvor Mew spillede tidligere på sommeren og afslørede bassist Johan Wohlerts tilbagevenden til bandet.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar