Nyheder

Skandinavisk release på titelsangen “Racy” fra Hooray for Earths kommende album

Skrevet af Bitten Kjærgaard

Undertoner lader i dag tæppet falde for den nye single fra Hooray for Earths kommende album Racy. Vi løfter også sløret for en anden nyhed! Se med her

Hooray for Earth2

For et par måneder siden kunne Undertoner premiere Hooray for Earths video til singlen “Keys” fra det kommende album Racy. Nu har vi så æren af at lade scenetæppet gå for titelsangen “Racy”, der endnu ikke har haft release i Skandinavien.

Noel Heroux far Hooray for Earth siger om album met: “This album is the most intentional thing I’ve ever put together. I wanted everything loud and direct so you don’t have to guess at what you’re getting into”.

Det er ikke den eneste nyhed denne torsdag morgen, nej, det danske label Tambourhinoceros, der også har navne som Treefight for Sunlight, Cancer og Chorus Grant i stalden, har nu også fået new yorkerne fra Hooray for Earth under deres tag. Hurra for det!

 

Tillad os at præsentere “Racy”:

Skriv et svar