Nyheder

Skandinavisk release på titelsangen “Racy” fra Hooray for Earths kommende album

Skrevet af Bitten Kjærgaard

Undertoner lader i dag tæppet falde for den nye single fra Hooray for Earths kommende album Racy. Vi løfter også sløret for en anden nyhed! Se med her

Hooray for Earth2

For et par måneder siden kunne Undertoner premiere Hooray for Earths video til singlen “Keys” fra det kommende album Racy. Nu har vi så æren af at lade scenetæppet gå for titelsangen “Racy”, der endnu ikke har haft release i Skandinavien.

Noel Heroux far Hooray for Earth siger om album met: “This album is the most intentional thing I’ve ever put together. I wanted everything loud and direct so you don’t have to guess at what you’re getting into”.

Det er ikke den eneste nyhed denne torsdag morgen, nej, det danske label Tambourhinoceros, der også har navne som Treefight for Sunlight, Cancer og Chorus Grant i stalden, har nu også fået new yorkerne fra Hooray for Earth under deres tag. Hurra for det!

 

Tillad os at præsentere “Racy”:

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

Skriv et svar