Nyheder

Ny Flaming Lips-guitarpedal fra A Place to Bury Strangers-frontmand

Det amerikanske pedalfirma Death by Audio, der drives af A Place to Bury Strangers-frontmanden Oliver Ackermann, har netop lanceret guitarpedalen Flaming Lips Space Ring.

10292438_10152302411368247_1780611002898434381_nFor guitarister i samtlige støjrock-bands er guitarpedalerne, der forbinder instrumentet med forstærkeren, et uundværligt element, der ofte definerer guitarens lyd. Langt de fleste guitarister nøjes med at købe pedaler fra veletablerede firmaer, men Oliver Ackermann fra A Place to Bury Strangers går skridtet videre. Siden 2002 har han drevet pedalfirmaet Death by Audio, der producerer nogle af de mest brutale støjmaskiner, hvilket går meget godt i spænd med bandets betegnelse som “the loudest band in New York”.

Firmaets seneste produkt er Flaming Lips Space Ring, der, som navnet antyder, er Ackermanns bud på en ringmodulator-pedal. Effekten, der normalt bruges på synthesizere, har de seneste år vundet indpas hos blandt andet Adam Granduciel (The War on Drugs), Kevin Parker (Tame Impala) og Steven Drozds (The Flaming Lips) pedalboards og har dermed været med til at definere en ny psychrock-lyd.

Pedalen kan købes via Death by Audios hjemmeside for 200 dollars, men er kun til salg i september måned, så det er om at være hurtig.

Skriv et svar