Nyheder

Lyt til Thurston Moores nye album før tid

På mandag udgiver Sonic Youth-guitaristen sit nye album The Best Day, men man kan allerede nu høre det via amerikanske NPR’s hjemmeside.

Thurston-Moore-band-by-Phil-Sharp-small

Selvom Sonic Youth har været i dvale siden Thurston Moore og Kim Gordons separation i 2011, betyder det ikke, at Moore har ligget hjemme under dynen, deprimeret over bruddet med bas-ikonet. Tværtimod har han, som altid, været særdeles produktiv ved at udgive det glimrende album Demolished Thoughts (2011), danne bandet Chelsea Light Moving og være en del af black metal-bandet Twilight.

På mandag udgiver guitargeniet sit næste soloudspil med titlen The Best Day på Matador Records, der har været Sonic Youth-medlemmernes foretrukne pladeselskab de seneste år. Med sig har han et støjrock-drømmehold bestående af trommeslager Steve Shelley (Sonic Youth), bassist Debbie Googe (My Bloody Valentine) og den mere ukendte guitarist James Sedwards.

Allerede nu kan man via amerikanske NPR’s hjemmeside lytte til albummet i sin fulde længde. Så på med Goo-T-shirten, træk i de slidte jeans og lyt her.

Om skribenten

Perry MacLeod Jensen

Biografi: Jeg har været popmusiker, tonemester, booker, bartender, sågar lysmand en enkelt aften på Templet og journalist. Jeg har skrevet om musik siden jeg ville øve mig til danskeksamen i 2. hf. Det var i 2011. Nu studerer journalistik og performance design på RUC. Har siddet et år som kulturjournalist og international reporter på Politiken, jeg har også lavet radiodokumentar for P1, og jeg har nyset Jarl Friis Mikkelsen ind i øret, da han fortalte om dengang, han skrev 'Re-Sepp-Ten'.
Fem favoritalbums:
David Bowie: Low
My Bloody Valentine: Loveless
PJ Harvey: Let England Shake
Spleen United: School of Euphoria
Yo La Tengo: And Then Nothing Turned Itself Inside-Out

Skriv et svar

boeger