Nyheder

Lyt til Thurston Moores nye album før tid

På mandag udgiver Sonic Youth-guitaristen sit nye album The Best Day, men man kan allerede nu høre det via amerikanske NPR’s hjemmeside.

Thurston-Moore-band-by-Phil-Sharp-small

Selvom Sonic Youth har været i dvale siden Thurston Moore og Kim Gordons separation i 2011, betyder det ikke, at Moore har ligget hjemme under dynen, deprimeret over bruddet med bas-ikonet. Tværtimod har han, som altid, været særdeles produktiv ved at udgive det glimrende album Demolished Thoughts (2011), danne bandet Chelsea Light Moving og være en del af black metal-bandet Twilight.

På mandag udgiver guitargeniet sit næste soloudspil med titlen The Best Day på Matador Records, der har været Sonic Youth-medlemmernes foretrukne pladeselskab de seneste år. Med sig har han et støjrock-drømmehold bestående af trommeslager Steve Shelley (Sonic Youth), bassist Debbie Googe (My Bloody Valentine) og den mere ukendte guitarist James Sedwards.

Allerede nu kan man via amerikanske NPR’s hjemmeside lytte til albummet i sin fulde længde. Så på med Goo-T-shirten, træk i de slidte jeans og lyt her.

Om skribenten

Perry MacLeod Jensen

Biografi: Musik har altid været en del af mig. Helt tilbage i 1. klasse sendte mine forældre mig til musikalsk legestue, og sidenhen har jeg altid spillet på et eller andet instrument. Da jeg gik på efterskole, blev jeg ramt af Becks vanvidsmix af hiphop, techno, støjrock, funk, blues, folk & metal, og siden da har Beck været en musikalsk vejleder for mig. Han førte mig over mod MGMT, som jeg selvfølgelig skulle se spille i Amager Bio. Den koncert førte min opmærksomhed mod 'the loudest band in New York', A Place to Bury Strangers, der spillede opvarmning, og så var det helt naturligt at efterfølgende kaste min kærlighed på My Bloody Valentine og Sonic Youth.
Fem favoritalbums:
Beck: The Information
My Bloody Valentine: Loveless
David Bowie: Low
PJ Harvey: Let England Shake
Yo La Tengo: And Then Nothing Turned Itself Inside-Out

Skriv et svar