Nyheder

Tako Lako udgiver nyt og turnerer i Danmark

Det danske balkanband Tako Lako er ude med nyt album og drager på Danmarksturné. Hør desuden det tempofyldte track “The Fury”.

Tako Lako_Pulse Riddle_Presse

Tako Lako udgiver i dag den 1. oktober albummet Pulse Riddle, som udviser helt nye højder for det danske balkanband, der albumdebuterede med Through the Mud tilbage i 2012. Gøglermusikanterne har gennemgået en kreativ udvikling siden da, bandmedlemmer er blevet udskiftet og det nye set-up udfordrer genrer og eksperimenterer med en ny gypsy-rave lyd på den nye plade.

Tempoet er stadig karakteristisk højt i tracket “The Fury” fra pladen, men verdensmusikken smeltes sammen med en mørk rave og retropsykedeliske harmonika- og violintoner. Blandingen skaber en hårrejsende lytteroplevelse i en rave-inspireret atmosfære, hvor de karakteristiske gypsy-beats har fået en mere global lyd.

Pulse Riddle lægger op til eksplosive energiudladninger, som du helt sikkert også kan opleve live, når bandet turnerer Danmark rundt. I 2013 vandt Tako Lako en Danish Music Award for “Årets Dansk World Livenavn”, og bandet garanterer en pulserende fest, hvor tempo, temperatur og intensitet er høj.

Danmarksturné:
09/10 – Lille VEGA, København – Releasekoncert
01/11 – Von Hatten, Randers
06/11 – VoxHall, Aarhus
07/11 – Kulisselageret, Horsens
13/11 – Walthers Cafe, Skanderborg
14/11 – Det Bruunske Pakhus, Fredericia
20/11 – Klaverfabrikken, Hillerød
21/11 – Slagelse Musikhus, Slagelse
22/11 – Tapperiet, Køge
27/11 – Kulturmaskinen, Odense
28/11 – Elværket, Holbæk
29/11 – Templet, Lyngby

Skriv et svar