Nyheder

Arcade Fires Will Butler på vej med soloalbum

Skrevet af Camilla Grausen

Will Butler fra indierock-mastodonterne Arcade Fire står nu på egne ben med udgivelsen af sit første soloalbum, Policy.

ButlerMultiinstrumentalisten, digteren, filmmusikkomponisten og, nå ja, Arcade Fire-medlemmet Will Butler udgiver til foråret sin solodebut. Will Butler, der er lillebror til Arcade Fire-frontmand Win Butler, arbejder for tiden på færdiggørelsen af sit første soloalbum, som udkommer i USA den 10. marts 2015. Det er offentliggjort blandt andet via ArcadeFireTube, bandets Twitter-profil.

Butlers soloalbum får titlen Policy, og under en række solokoncerter har han for nylig løftet sløret for en række af numrene fra Policy.

Sidst, man kunne opleve Will Butler og resten af Arcade Fire i levende live i Danmark, var i sommer, da bandet gæstede NorthSide Festival. Måske Will Butler i anledning af soloalbummet vender tilbage til det danske festivallandskab på egen hånd næste sommer?

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger