Nyheder

Posh Isolation fejrer Margaret Mead på Forbrændingen

Undergrundsselskabet præsenterer hele fem af deres artister i en fejring af den amerikanske seksualitetsforsker.

LustForYouth-717x375

Lørdag den 15. november lægger et af hovedstadsområdets bedste spillesteder ramme til en showcase-koncert med Lust for Youth, Internazional, Mischa Pavlovski, F.E. Denning og Francisco Glissando arrangeret af undergrundsselskabet Posh Isolation.

Netop den 15. november er det også 36 år siden at den amerikanske antropolog Margaret Mead, der var en af grundlæggerne af den akademiske forskning af seksualitet, døde. Hendes arbejde blev et teoretisk backdrop for 60’ernes seksuelle revolution, der blandt andet førte til pornoens frigivelse herhjemme i Danmark.

Aftenens store trækplaster må utvivlsomt være Lust for Youth, der lige er kommet hjem fra en omfattende europaturne. Tidligere i år udgav de albummet International, som vi anmeldte med orderne:

»International er et særdeles vellykket album, hvor spændvidden imellem de mange stemninger er stor. gruppen rammer et interessant miks imellem naiv synthpop og dyster postpunk. Fischers chorus-guitarspil er det bærende bindeled imellem de to genrer, og selvom det ligger højt i lydbilledet, smelter det alligevel så smukt ind i Norrvides og Rahbeks synthunivers, at det nemt overhøres eller, som på “New Boys”, bliver forvekslet med en synthesizer. Et bevis på den fremragende produktion, der får Lust for Youth til at smelte sammen til en samlet organisme på International.«

Ud over at Albertslunds spillested lægger lokaler til denne koncert, kan man også på det lokale bibliotek dykke ned i selskabets udgivelser og artwork, hvor også helt limiterede art editions er udstillet. Udstillingen kan opleves i løbet af hele november måned.

Billetter til koncerten koster 70 kr, og kan købes her.

Om skribenten

Perry MacLeod Jensen

Biografi: Musik har altid været en del af mig. Helt tilbage i 1. klasse sendte mine forældre mig til musikalsk legestue, og sidenhen har jeg altid spillet på et eller andet instrument. Da jeg gik på efterskole, blev jeg ramt af Becks vanvidsmix af hiphop, techno, støjrock, funk, blues, folk & metal, og siden da har Beck været en musikalsk vejleder for mig. Han førte mig over mod MGMT, som jeg selvfølgelig skulle se spille i Amager Bio. Den koncert førte min opmærksomhed mod 'the loudest band in New York', A Place to Bury Strangers, der spillede opvarmning, og så var det helt naturligt at efterfølgende kaste min kærlighed på My Bloody Valentine og Sonic Youth.
Fem favoritalbums:
Beck: The Information
My Bloody Valentine: Loveless
David Bowie: Low
PJ Harvey: Let England Shake
Yo La Tengo: And Then Nothing Turned Itself Inside-Out

Skriv et svar