Konkurrencer

Undertoner og Stengades adventskalender: Højspændt højtid 2. del

Skrevet af Redaktionen

Ligger du allerede i mentalt sukkerchock ved tanken om alle de æbleskiver, du skal nå at spise i løbet af december? Stengade byder på rå og usødet rock med I’ll Be Damned, og du har chancen for at komme med.

I'll Be Damned_Stengade_Konkurrence

Er du allerede ved at drukne i huskelister med gavebånd, papir og til og fra-kort? Virker december som en lang måned med sure pligter og kedelige klippeklistre-arrangementer? Nu giver Undertoner dig et frikort til at tage et velfortjent break fra juletraditionerne.

Lørdag d. 6 december byder Stengade på rå og usødet power rock i form af Aarhus-kvintetten I’ll Be Damned. Bandet er kendt for deres energiladede liveshows, fede riffs og lige på og hårdt-attitude. Drengene har været blandt finalisterne i talentkonkurrencen KarriereKanonen, og har bl.a. spillet på Danmarks Grimmeste Festival, Spot Festival og Smukfest i Skanderborg, hvor de har høstet gode liveanmeldelser. Og nu har du selv chancen for at opleve dem live.

Alt du skal gøre er at besvare nedstående spørgsmål inden d. 4 december, og kryds dine julehjerteflettende fingre. Så bliver det måske dig, der gæster Stengade, når I’ll Be Damned vælter scenen.

Vinderne er fundet.

Om skribenten

Redaktionen

Placeholder for alle indlæg fra den samlede Undertoner-redaktion.
Er registreret på WordPress.com som undertonerredaktionen.

Skriv et svar

boeger