Konkurrencer

Højspændt højtid: Undertoner og Stengades adventskalender 4. del

Nikolaj Nørlund på scenen i Store Vega i 2010. Foto: Sara Jeffries
Skrevet af Kira Sand

Så er det blevet tid til endnu en adventskonkurrence, og du kan nu vinde to billetter til Nikolaj Nørlund, når han gæster Stengade d. 27 december.

Nikolaj Nørlund på scenen i Store Vega i 2010. Foto: Sara Jeffries

Nikolaj Nørlund på scenen i Store Vega i 2010. Foto: Sara Jeffries

Julen nærmer sig med hastige skridt. To do listen synes endeløs, der er underskud på overskudskontoen, og du har mest af alt brug for at se en ende på gaveræs, julekugler og lakridskonfekt. Men der er lys for enden af tunnelen. Nu har du nemlig chancen for at komme dig ovenpå juleræset, og finde pusterum i sangskriver Nikolaj Nørlunds finurlige tekster og bløde stemme, når han gæster Stengade lørdag den 27. december.

Nørlund er en mand med ordet i sin magt, og han er mester når det kommer til at skrive mindeværdige melodier, der indprenter sig på den musikalske nethinde. Med en karriere der både tæller toneangivende bands, fornemme solo-præstationer og rollen som igangsætter, producer og direktør for eget pladeselskab, har han har indtaget sin helt egen plads i dansk rockmusik. Og nu har du chancen for at opleve den karismatiske Nørlund, når han indtager scenen på det legendariske Nørrebro-spilested. Undertoner udlodder nemlig 2×2 billetter til koncerten.

Alt du skal gøre er at besvare nedenstående spørgsmål inden den 23. december, og så er det måske dig, der får lov at gæste Stengade, når Nørlund spiller julen helt væk.

Vinderne er fundet.

Om skribenten

Kira Sand

Rock har op gennem mine teenage og ungdomsår været mit musikalske ståsted. På mange måder var jeg lidt en teenage-kliché. Jeg lyttede til punkrock som Dead Kennedys, Sex Pistols, Bad Religion, og var vred på verden.

Fra midt 20'erne og frem voksede min forkærlighed for indierock, hvor jeg pludselig fandt mig selv i den mere bløde og følsomme ende af rock spektret. Særligt albummet 'Fantasies' af det canadiske band Metric var med til at åbne mine øjne for indierockens inderlighed.
Derudover har jeg en forkærlighed for dansksproget musik, hvor sangskriver Nikolaj Nørlund må siges at være blandt mine favoritkunstnere.

Skriv et svar

boeger