Nyheder

Jenny Wilson giver Love and Youth-albumkoncert

Skrevet af Camilla Grausen

Til næste år fejrer Jenny Wilsons solodebut Love and Youth 10 års jubilæum. Det markeres i Skuespilhuset med en unik koncert med alle albummets numre.

Jenny wilson love and youthTil næste år fylder svenske Jenny Wilsons solodebut Love and Youth 10 år. I den anledning optræder Wilson live med hele albummet fra ende til anden i Skuespilhuset i København søndag den 19. april 2015. Koncerten vil blive opført på Store Scene i scenografi til den til april igangværende teaterforestilling “Heksejagt”.

»Til foråret er det forbløffende 10 år siden, dette album så dagens lys, og det vil jeg markere med en unik albumkoncert. Sammen med mit band vil jeg vende tilbage til 2005’s Love and Youth og give jer samtlige sange, fra “Crazy Summer” til “A Brief Story”,« siger Jenny Wilson i pressemeddelelsen om den forestående koncert.

For at markere albummets jubilæum udsender Jenny Wilson samtidig en limited edition vinylugave af Love and Youth.

Love and Youth er Jenny Wilsons første album efter sin periode som en del af indiepopbandet First Floor Power. Hun blev dog træt af de demokratiske processer i et band og fik trang til selv at styre slagets gang, hvilket hun fortalte om, da Undertoner interviewede hende i 2006 i forbindelse med solodebuten. Siden da er det blevet til en række album, seneste Demand the Impossible!, der udkom i 2013.

Billetter til Love and Youth-koncerten den 19. april kan købes via Det Kgl. Teaters hjemmeside.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar