Konkurrencer

Undertoner og Stengades adventskalender: Højspændt Højtid 3. del

Den ene halvdel af Københavner-kvartetten Speaker Bite Me. Foto: Sigrún Gudbrandsdottír.
Skrevet af Kira Sand

Undertoner udlodder 2×2 billetter til Speaker Bite Me på Stengade den 12. december. Og hvem ved: Måske er du den heldige vinder?

Den ene halvdel af Københavner-kvartetten Speaker Bite Me. Foto: Sigrún Gudbrandsdottír.

Den ene halvdel af Københavner-kvartetten Speaker Bite Me. Foto: Sigrún Gudbrandsdottír.

Synes du også tiden går alt for stærkt, og har du svært ved at forstå at 2014 snart er ved en ende? Fortvivl ej. Nu har du muligheden for at hoppe I en tidsmaskine, og lade dig føre tilbage til 90’erne, og stedet hvor den københavnske undergrundsscene slog sine første indie-rødder.

Fredag den 12. december åbner Stengade op for den legendariske indie klub Propdenop-pop-Klop, der vender tilbage for en enkelt aften, når den danske støjrockgruppe Speaker Bite Me indtager scenen. Speaker Bite Me gæstede i sommer den amagerkanske en-dags festival PB43 præsenterer, samt sidste års Frost Festival, hvor det blev til en optræden i Koncertkirken. Derudover har den stilskabende københavner-kvartet gået stille med dørene siden 2007-albummet Action Painting, selvom det dog i mellemtiden er blevet til soloudspil fra medlemmerne Martin Ryum og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

Denne aften bliver derfor en af de helt specielle, når Speaker Bite Me for en enkelt aften forenes igen. Vil du med? Så skynd dig at besvare følgende spørgsmål inden onsdag d. 10 december!

Vinderne er fundet.

Skriv et svar