Nyheder

The Minds of 99 slipper video til “Hurtige hænder”

Skrevet af Camilla Grausen

Nummeret er ofte blevet fremhævet som et af The Minds of 99’s bedste. Nu har det endelig fået en video.

Det danske orkester The Minds of 99, som har haft et storslået år siden udgivelsen af deres debutalbum i 2014, offentliggør nu videoen til et af favoritnumrene fra albummet. “Hurtige hænder” er i flere medier blevet fremhævet som et af albummets stærkeste kort, og i sin anmeldelse af The Minds of 99’s album skrev også Undertoners Anna Møller om nummeret:

»En absolut yndling herfra er balladen “Hurtige hænder”, hvor forsanger Niels Brandt i omkvædet synger »Tag mine hænder / mine hurtige hænder / syngende læber / kys mig elsk mig« med en intens og temperamentsfuld undertone, der er mixet så relativt langt tilbage, at vokalen ikke dominerer for meget.«

Videoen til “Hurtige hænder” er indspillet i Bangkoks flimrende natteliv og klippet sammen med optagelser af bandet. Skaberne af videoen er Florian Baron og Johannes Waltermann.

“Hurtige hænder” blev oprindeligt skrevet i 2011, inden The Minds of 99 blev dannet, men genoptaget to år senere, da debutpladen skulle indspilles. Netop nu arbejder The Minds of 99 på deres andet album, som udkommer senere i 2015.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar