Nyheder

Antony Hegarty på vej med pladen Hopelessness under navnet ANOHNI

Skrevet af Alex Nørregaard

Der er (endelig) ny musik på vej fra Antony and the Johnsons-frontmanden Antony Hegarty. Under navnet ANOHNI kommer det elektroniske album Hopelessness, der er blevet til med hjælp fra Oneohtrix Point Never og Hudson Mohawke.

Antony and the Johnsons_Hopelessness

I strømmen af feminisme- og klimaopdateringer på Antony and the Johnsons Facebook-side dukkede denne besked pludselig op:

Skærmbillede 2015-02-23 kl. 13.40.12

Der er dermed (endelig) ny musik på vej fra Antony Hegarty, som tilbage i 2010 udgav Antony and the Johnsons-albummet Swanlights og senest har givet lyd fra sig i form af ep’en Antony & Yoko (jeps, Yoko Ono).

Under navnet ANOHNI er der på Hopelessness udsigt til, at Hegartys sublime vokal bliver svøbt i elektroniske klæder. Pladen er kreeret i samspil med altid interessante Oneohtrix Point Never og den skotske hiphop-producer Hudson Mohawke. Daniel Lopatin glæder sig, på en eller anden måde, tydeligvis også:

Skærmbillede 2015-02-23 kl. 13.39.43

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar