Nyheder

Inga Copeland selvudgiver sit andet soloalbum på ikkeeksisterende dato

Skrevet af Alex Nørregaard

Inga Copeland (tidligere medlem af Hype Williams) er på vej med sit andet soloalbum, der udkommer på en ikkeeksisterende dato.

Inga Copeland_Relaxin with Lolina

Inga Copeland, der formentlig er bedst kendt som den ene halvdel af den hedengange duo Hype Williams (sammen med Dean Blunt), har annonceret at hendes andet soloabum, RELAXIN’ with Lolina, udkommer i løbet af denne uge. På sin vis.

Udgivelsesdatoen er fastsat til den 29. februar – en dato, der dog ikke eksisterer i dette kalenderår. Det er TinyMixTapes, der har opsnappet en ny Copeland-Soundcloud-side, hvor udgivelsesdatoen er angivet under det, der ligner et sløret feriefoto.

Derudover ligger nummeret “I Am Your Ambient Wife”, der er Copelands seneste og er at finde på Hyperdub-kompilationen 10.3 fra 2014. Sidste år udgav Copeland desuden sit første soloalbum, Because I’m Worth It, hvor Darren Cunningham aka Actress bidrog.

Om skribenten

Alex Nørregaard

Skribent

Biografi:
Ærligt talt, så sagde musik mig ikke synderligt meget før omkring 7. klasse. Det handlede i stedet mest om fodbold, hvorfor radioen også var tunet ind på P3 i weekenden, hvor Ulrik Jensen guidede lytteren igennem sportsresultater og musik i "Sport på 3'eren". Det var her, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Depeche Mode, og jeg var solgt med det samme. Herefter fulgte bl.a. The Human League, og langsomt blev horisonten udvidet - ikke mindst takket være min bonusfar, som udfordrede med alt fra Explosions in the Sky over New Order til My Bloody Valentine. I dag fylder pladesamlingen godt og tæller en lang række forskellige kunstnere, hvoraf især The National må siges at betyde noget ganske særligt.

10 favoritalbums:
The Blue Nile: Hats (1989)
Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas (1990)
The Cure: Disintegration (1989)
Depeche Mode: Violator (1990)
Destroyer: Kaputt (2011)
Explosions in the Sky: The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003)
Majical Cloudz: Are You Alone? (2015)
Mark Kozelek & Jimmy LaValle: Perils from the Sea (2013)
The National: Boxer (2007)
Wild Beasts: Smother (2011)

Skriv et svar

boeger