Nyheder

Ny single dukket op fra Jenny Wilsons arkiv

Skrevet af Camilla Zuleger

Den svenske indiepop-dronning Jenny Wilson har i anledning af forårets (snarlige?) komme gravet i skufferne. Og der gemte sig en single. Hør den her!

Jenny Wilson_Wanna Have It All

Egentlig skulle sangen, “Wanna Have It All”, have været med på Jenny Wilsons album Demand the Impossible! fra 2013. Men den passede ikke rigtig ind i pladens udtryk og blev derfor sendt tilbage i skuffen. Nu synes Wilson dog, at sangen har genfundet sin berettigelse.

»Dengang overvejede jeg dette nummers manglende krigerstemme, som karakteriserer de andre sange [på pladen Demand the Impossible!, red.]. Derfor tænkte jeg, at den blev nødt til at vente,« fortæller Wilson i en pressemeddelelse og fortsætter:

»I dag kan jeg ikke komme i tanke om et bedre nummer til et forår, der allerede er blevet berørt af så meget smerte, vrede, terrorisme og had. Denne sang rækker ud efter lyset. Det er en hymne til de af os, som aldrig giver op på vores håb.«

Jenny Wilson besøger, som tidligere offentliggjort, Danmark i forbindelse med en 10-års jubilæumskoncert for debutalbummet Love And Youth. Der er stadig billetter, som du kan få fingre i lige her.

Skriv et svar