Nyheder

Ny single dukket op fra Jenny Wilsons arkiv

Skrevet af Camilla Zuleger

Den svenske indiepop-dronning Jenny Wilson har i anledning af forårets (snarlige?) komme gravet i skufferne. Og der gemte sig en single. Hør den her!

Jenny Wilson_Wanna Have It All

Egentlig skulle sangen, “Wanna Have It All”, have været med på Jenny Wilsons album Demand the Impossible! fra 2013. Men den passede ikke rigtig ind i pladens udtryk og blev derfor sendt tilbage i skuffen. Nu synes Wilson dog, at sangen har genfundet sin berettigelse.

»Dengang overvejede jeg dette nummers manglende krigerstemme, som karakteriserer de andre sange [på pladen Demand the Impossible!, red.]. Derfor tænkte jeg, at den blev nødt til at vente,« fortæller Wilson i en pressemeddelelse og fortsætter:

»I dag kan jeg ikke komme i tanke om et bedre nummer til et forår, der allerede er blevet berørt af så meget smerte, vrede, terrorisme og had. Denne sang rækker ud efter lyset. Det er en hymne til de af os, som aldrig giver op på vores håb.«

Jenny Wilson besøger, som tidligere offentliggjort, Danmark i forbindelse med en 10-års jubilæumskoncert for debutalbummet Love And Youth. Der er stadig billetter, som du kan få fingre i lige her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar

boeger