Nyheder

Nyt fra Godspeed You! Black Emperor

Et udsnit af coveret til det kommende album fra GY!BE.
Skrevet af Camilla Zuleger

Der er et nyt album på vej fra det canadiske postrock- og dommedagsorkester Godspeed You! Black Emperor. Hør et godt og vel 8 minutter langt uddrag af albummets åbningsnummer.

Et udsnit af coveret til det kommende album fra GY!BE.

Et udsnit af coveret til det kommende album fra GY!BE.

Tilbage i 2012 udgav Godspeed You! Black Emperor (GY!BE) deres første album efter 10 års stilhed, og nu har de annonceret, at der igen er nyt materiale på vej. Denne gang i form af et album med blot fire numre, der dog tilsammen varer lidt over 40 minutter.

Asunder, Sweet And Other Distress, som udgivelsen kommer til at hedde, udkommer den 31. marts 2015 via Constellation Records. Pladen er lavet i samarbejde med lydingeniøren Greg Norman fra Electrical Audio og er blevet til over årene 2013-14 i North Carolina.

I en pressemeddelelse lyder det, at udspillet er det til dato mest fokuserede og bedst klingende album i bandets karriere. Indtil videre må vi nøjes med følgende ‘lille’ uddrag fra nummeret “Peasantry or ‘Light! Inside of Light!”, som du kan høre herunder:

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar