Konkurrencer

Vind billetter til Zola Jesus i Lille Vega

Zola Jesus [Foto: Angel Ceballos]
Skrevet af Kira Sand

Zola Jesus rammer Lille Vega onsdag den 11. marts, og du kan ganske gratis tage en ven med derind – hvis du da vel at mærke bliver den heldige vinder af Undertoners konkurrence.

Zola Jesus. Foto: Angel Ceballos

Onsdag d. 11 marts gæster den tidligere operasanger Nika Rosa Danilova Lille Vega med sit electropop-projekt Zola Jesus.

Om Zola Jesus tredje fuldlængdealbum Conatus skrev Undertoners anmelder Mathias Hagemann-Nielsen: »Albummet spænder bredt, og det går lige i maven. Der er apokalyptiske trommer, der tramper derudad, og der er rene og fine popsange, som dog også er pakket ind i elektronisk støj og knitren« og kvitterede med fem U’er.

Zola Jesus er blevet rost for sin fløjlsbløde og kraftfulde stemme samt solide popnumre. På hendes seneste album, Taiga, fra oktober sidste år, fremhæves især førstesinglen ”Dangerous Days” af anmeldere som en af de mest tilgængelige sange på albummet, og nummeret har over to millioner afspilninger på Spotify.

Og nu til spørgsmålet, der kan lukke dig ind i Lille Vegas varme og sikre din onsdag aften i form af to gange to billetter til koncerten. Husk at svare senest d. 8 marts.

Vinderne er fundet.

Om skribenten

Kira Sand

Rock har op gennem mine teenage og ungdomsår været mit musikalske ståsted. På mange måder var jeg lidt en teenage-kliché. Jeg lyttede til punkrock som Dead Kennedys, Sex Pistols, Bad Religion, og var vred på verden.

Fra midt 20'erne og frem voksede min forkærlighed for indierock, hvor jeg pludselig fandt mig selv i den mere bløde og følsomme ende af rock spektret. Særligt albummet 'Fantasies' af det canadiske band Metric var med til at åbne mine øjne for indierockens inderlighed.
Derudover har jeg en forkærlighed for dansksproget musik, hvor sangskriver Nikolaj Nørlund må siges at være blandt mine favoritkunstnere.

Skriv et svar