Nyheder

East India Youth giver koncert i København

Skrevet af Alex Nørregaard

East India Youth svinger en tur forbi Jazzhouse fredag den 17. april, hvormed der er lagt op til en aften med eksperimenterende, elektronisk popmusik.

East India Youth

Den britiske Mercury Music Prize-nominerede artist East India Youth aflyste desværre – pga. af sygdom – sin planlagte koncert på dette års Frost Festival, men nu er der igen mulighed for at fange William Doyles enmandsprojekt på dansk grund. East India Youth svinger nemlig en tur forbi Jazzhouse fredag den 17. april, hvormed der er lagt op til en aften med eksperimenterende, elektronisk popmusik.

Sidste år udgav East India Youth debutpladen Total Strife Forever, som fik slynget en del anmelderroser efter sig. Ikke mindst her på siden, hvor Joachim Kahr Rasmussen kaldte pladen for

»(…) en kraftpræstation af et eksperiment, der lover godt for en artist, som formår at balancere sine produktioner mellem det udforskende og det tilgængelige, og som vi i fremtiden vil høre meget mere til.«

Og fremtiden er heldigvis lige om hjørnet, idet East India Youth udgiver sit andet album, Culture of Volume, den 6. april via XL Recordings. Vi har allerede fået lov at høre lidt derfra i form af det tungsindige nummer “Carousel” og den solide synthpop-single “Turn Away”.

Billetterne til koncerten i Jazzhouse koster 180 kr. pr. stk. og kan fanges her.

Skriv et svar