Konkurrencer

Vind partoutbilletter til ambitiøst gæstebooker-program fra The Lake på Jazzhouse

Måske er der behov for et lignende stunt, når radiostationen The Lake overstrømmer Jazzhouse med musik fra den 19. til den 30. marts.
Skrevet af Kira Sand

Fra den 19. til den 30. marts er radiostationen The Lake gæstebookere på Jazzhouse, og Undertoner udlodder i den forbindelse to partoutbilletter. Vil du have chancen for at komme gratis ind, er det om at prøve lykken.

Måske er der behov for et lignende stunt, når radiostationen The Lake overstrømmer Jazzhouse med musik fra den 19. til den 30. marts.

Måske er der behov for et lignende stunt, når radiostationen The Lake overstrømmer Jazzhouse med musik fra den 19. til den 30. marts.

Det er ikke første gang, at Jazzhouse inviterer gæstebookere indenfor, og de gentager nu succesen. Fra den 19. til den 30. marts er radiostationen The Lake gæstebookere på Jazzhouse.

The Lake er en non-profit netbaseret radioplatform for eksperimenterende musik, lyd og radiokunst. Bag projektet står de tre Efterklang-medlemmer, Casper Clausen, Mads Brauer og Rasmus Stolberg, lydkunstneren Kasper Vang samt radiojournalisten Jan Høgh Stricker. Ambitionen er, at The Lake skal udgøre et alternativ til kommerciel radio og ensretningen i musikfladen i public service-radio.

I tråd med radiostationens profil har The Lake sammensat et bredspektret og alsidigt program på Jazzhouse, hvor musikken bevæger sig på tværs af alverdens genrer. Undertoner udlodder nu helt eksklusivt to partoutbilletter, der giver adgang til bl.a. den elektroniske pioner og krautrock-guitarist Manuel Göttsching, horror-jazz fra Bohren & der Club of Gore, dansk-finske Liima (medlemmer fra Efterklang), anmelderroste Dean Blunt og meget, meget mere.

Vil du have chancen for at komme gratis ind, er det om at prøve lykken med spørgsmålet herunder. Svar senest den 15. marts.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Om skribenten

Kira Sand

Rock har op gennem mine teenage og ungdomsår været mit musikalske ståsted. På mange måder var jeg lidt en teenage-kliché. Jeg lyttede til punkrock som Dead Kennedys, Sex Pistols, Bad Religion, og var vred på verden.

Fra midt 20'erne og frem voksede min forkærlighed for indierock, hvor jeg pludselig fandt mig selv i den mere bløde og følsomme ende af rock spektret. Særligt albummet 'Fantasies' af det canadiske band Metric var med til at åbne mine øjne for indierockens inderlighed.
Derudover har jeg en forkærlighed for dansksproget musik, hvor sangskriver Nikolaj Nørlund må siges at være blandt mine favoritkunstnere.

Skriv et svar