Konkurrencer Nyheder

Syng med og vind billetter til Roskilde Festival 2015

Skrevet af Bitten Kjærgaard

Find din indre Rasmus Nøhr frem og digt to eufori-vers til konkurrencen om et armbånd til årets Roskilde Festival.

rf_audience_christian-hjorth

Digt en festsang og vind billetter til årets Roskilde Festival. Foto: Christian Hjorth, Roskilde Festival.

Kan I også mærke det? Den der sprudlende, boblende fornemmelse i maven? Den der følelse, der kommer, når festivalerne offentliggør årets navne, og man ser sig selv stå foran scenerne i shorts og t-shirt udstyret med en kold øl i hånden og et shot i baglommen. Og den gibbende følelse af utålmodighed, når et af ens yndlingsnavne, man har gennemtærsket hele året, kommer på plakaten, og man næsten ikke kan vente. Den følelse har vi i hvert fald her på redaktionen, og vi vil gerne invitere dig med.

Og hvad er bedre end at skrive en sang og synge højt til himlen, når man sådan er i godt humør og gerne vil fejre?

Det er her, du kommer ind i billedet. De egenskaber, du har tilegnet dig til alle de runde fødselsdage, konfirmationer og studenterfester, du er blevet slæbt med til i løbet af årene, kan endelig omsættes til et lækkert Roskilde-armbånd og evig hæder og ære på Undertoners virtuelle opslagstavle.

Traditionen tro udlodder vi to billetter til Roskilde Festival 2015. For at vinde en billet skal du finde din indre Rasmus Nøhr frem og skrive to vers til en sang, hvor du beskriver den særlige eufori-følelse, du har i kroppen før, under eller efter Roskilde Festival. Der er bare to regler:

1) Melodien skal være på den evige konfirmations-klassiker »Jeg er Havren«.
2) Tre af de følgende ord skal indgå i sangen: Orange, Roskilde, Musik, Under, Toner og [indsæt et af årets navne] – altså brug et af årets navne i sangen.

Konkurrencen er slut!

Vinderne er fundet og kan ses her

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

Skriv et svar