Konkurrencer

Lyn-konkurrence: Vind billetter til Festival of Endless Gratitude

Skrevet af Bitten Kjærgaard

Vind partoutbilletter og festivalplakater fra årets Festival of Endless Gratitude, der blandt andet har Bobby Brown på programmet.

FOEG2015 - Undertoner

Både sommeren og det nylige efterår har budt på et sandt overflødighedshorn af festlige, esoteriske eller genre-orienterede festivaler, og det er alligevel ikke helt slut endnu. Festival of Endless Gratitude slår for 7. gang dørene op i Remisen på Enghavevej i København for at vise taknemmelighed til både det danske publikum og Ron Schneidermann, der i sin tid videregav festivalen fra Vermont, USA til den danske bagmand Troels Mads.

Det forlyder, at kunsten og installationerne i år har fået et større fokus end tidligere, hvilket udmønter sig i en lang række navne –etablerede som mindre kendte– såsom S–A, Benedikte Sander Laursen, Jacob Kirkegaard, Mikael Mørkholt, Claus Haxholm og Vibrating Matter, der både undersøger rummet og lyden bl.a. ved at transmittere og omforme lyd fra selve koncerterne til en ekstern lyttestation.

Musikken er dog som altid i højsædet, og klapjagten på psychfolk-legenden fra Hawaii, Bobby Brown, er en af festivalens primære attraktioner med hans hjemmebyggede strengeinstrumenter. Blandt andre spiller også en repræsentant for New Yorker-minimalismen fra 70’erne Arnold Dreyblatt & The Orchestra of Excited Strings og det Sonic Youth-approved støjrock-orkester Magik Markers. Man kan se hele programmet på www.foeg.dk.

Undertoner udlodder  2 x 2 partoutbilletter inkl. 4 x årets festivalplakat til begivenheden, der løber af stablen fra torsdag d. 17. til lørdag d. 19. september.

For at vinde de 2 x 2 partoutbilletter samt plakater skal man blot svare på, hvornår Festival of Endless Gratitude første gang blev afholdt i USA.

Konkurrencen er slut!

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

Skriv et svar