Konkurrencer

Vind billetter til Vegas New Crush og hør otte nye internationale navne

Fraser er en af de deltagense.

Deltag i Undertoners konkurrence om 2 x 2 billetter til koncertaften med Vegas internationale udvalgte, Tenterhook, The Prettiots, Beaty Heart, C Duncan, Groves, Jones, Is Tropical og Fraser A. Gorman, tirsdag den 20. oktober.

Fraser er en af de deltagense.

Fraser A. Gorman er blandt de otte udvalgte bands og artister til Vegas New Crush.

Tirsdag den 20. oktober finder koncertarrangementet Vegas New Crush sted i Lille Vega. Arrangementet fik en anbefaling med på vejen i Undertoners guide til oktoberkoncerter, og nu udlodder vi endda også billetter til den ottedobbelte koncert.

Konceptet Vegas New Crush er nyt og skal fungere som en international pendant til Vegas Udvalgte, hvor spillestedets bookere og samarbejdspartnere hvert år peger på en række artister, som de mener, vi kan forvente os noget stort af i fremtiden. Vegas Udvalgte har nu fundet sted de seneste fem år, og den 20. oktober får formatet sig altså en international lillesøster. Vega tror på, at de udvalgte bands vil komme til »at præge radioen, blogs, festivalplakater herhjemme og internationalt samt sandsynligvis også programmet i Vega i årene fremover.«

Til første omgang af Vegas New Crush kan publikum høre singer/songwriteren Tenterhook, ukuleleinficeret indiepop med The Prettiots, psykedelisk pop med Beaty Heart, drømmepop fra C Duncan, poporkestret Groves, R&B-sangerinden Jones, synthrockbandet Is Tropical og singer/songwriter Fraser A. Gorman.

Undertoner udlodder 2 x 2 billetter til koncerterne med de otte bands til Vegas New Crush tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 19.30 i Lille Vega i København.

Alt, du skal gøre for at vinde to billetter, er at svare på dette spørgsmål: Hvilket land kommer Vegas New Crush-aktuelle Fraser A. Gorman fra?

Konkurrencen er slut. Vinderne er kontaktet.

Skriv et svar