Konkurrencer

Konkurrence: Vind Oh Wonders debutalbum på vinyl

Skrevet af Bitten Kjærgaard

Så der lækker, elektronisk R’n’B til din pladespiller på højkant

Press_Shot

På lørdag d. 7. november spiller elektronikerne Oh Wonder i et udsolgt Lille Vega.  I den anledning udlodder vi tre eksemplarer  af debutalbummet på vinyl.

Den britiske duo, der består af Josephine Vander Gucht og Anthony West, har opnået stor opmærksomhed gennem det sidste år, og deres selvbetitlede debutalbum er bogstavelig talt blevet revet ned fra hylderne og udsolgt på kort tid. Oh Wonder startede som en slags øvelse i at skrive sange og om at samarbejde.

Vander Gucht udtaler: “Writing together is a weird magical thing. More than anybody else in the world I trust Ant. Which makes the writing process totally open, totally vulnerable and non-judgmental, and means you can say all of these things openly in a song.”

De hårdtarbejdende britter har haft travlt det sidste års tid, og for at vinde en vinyl, skal du svare på, hvilken særlig måde Oh Wonders album er blevet til på?

Find svaret her

Send dit svar til bitten@undertoner.dk senest d. 14/11 2015.

Konkurrencen er slut. Vinderne får direkte besked.

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

Skriv et svar