Konkurrencer Nyheder

Konkurrence: Vind billetter til Northern Winter Beat

Emma Acs er blandt de optrædende på Northern Winter Beat den 29.-30. januar. Foto: Lasse Dearman

John Parish, Lee Ranaldo, CTM, Bisse og Emma Acs er blandt de navne, man kan opleve på Northern Winter Beat den 28.-30. januar. Vind partoutbilletter med Undertoner!

Emma Acs er blandt de optrædende på Northern Winter Beat den 29.-30. januar. Foto: Lasse Dearman

Emma Acs er blandt de optrædende på Northern Winter Beat den 28.-30. januar. Foto: Lasse Dearman

Her på Undertoner har vi tidligere sat fokus på det spændende musikprogram på festivalen Northern Winter Beat den 28.-30 januar 2016 i Aalborg. Festivalen finder sted på Skråen, 1000Fryd, Huset og Studenterhuset samt en række usædvanlige koncertsteder rundt om i byen. Northern Winter Beat gæstes i år af udenlandske navne som John Parish, The Tallest Man on Earth, Lee Ranaldo, Jimmy Whispers og Susie Asado. Blandt de danske navne på programmet er Emma Acs & the Inbred Family, CTM, Velvet Volume, Bisse og EXEC (Troels Abrahamsens soloprojekt). Se hele programmet her.

Nu har du muligheden for at vinde partoutbilletter til dig og en ven/kæreste/nabo/svigermor til Northern Winter Beat, når Undertoner udlodder 1 x 2 billetter. For at deltage i lodtrækningen om billetterne skal du blot besvare følgende spørgsmål:

Hvad er titlen på det seneste album fra Emma Acs, som spiller på festivalen?

Konkurrencen er slut. Vinderen er kontaktet.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Om skribenten

Redaktionen

Placeholder for alle indlæg fra den samlede Undertoner-redaktion.
Er registreret på WordPress.com som undertonerredaktionen.

Skriv et svar