Konkurrencer Nyheder

Konkurrence: Vind billetter til Northern Winter Beat

Emma Acs er blandt de optrædende på Northern Winter Beat den 29.-30. januar. Foto: Lasse Dearman

John Parish, Lee Ranaldo, CTM, Bisse og Emma Acs er blandt de navne, man kan opleve på Northern Winter Beat den 28.-30. januar. Vind partoutbilletter med Undertoner!

Emma Acs er blandt de optrædende på Northern Winter Beat den 29.-30. januar. Foto: Lasse Dearman

Emma Acs er blandt de optrædende på Northern Winter Beat den 28.-30. januar. Foto: Lasse Dearman

Her på Undertoner har vi tidligere sat fokus på det spændende musikprogram på festivalen Northern Winter Beat den 28.-30 januar 2016 i Aalborg. Festivalen finder sted på Skråen, 1000Fryd, Huset og Studenterhuset samt en række usædvanlige koncertsteder rundt om i byen. Northern Winter Beat gæstes i år af udenlandske navne som John Parish, The Tallest Man on Earth, Lee Ranaldo, Jimmy Whispers og Susie Asado. Blandt de danske navne på programmet er Emma Acs & the Inbred Family, CTM, Velvet Volume, Bisse og EXEC (Troels Abrahamsens soloprojekt). Se hele programmet her.

Nu har du muligheden for at vinde partoutbilletter til dig og en ven/kæreste/nabo/svigermor til Northern Winter Beat, når Undertoner udlodder 1 x 2 billetter. For at deltage i lodtrækningen om billetterne skal du blot besvare følgende spørgsmål:

Hvad er titlen på det seneste album fra Emma Acs, som spiller på festivalen?

Konkurrencen er slut. Vinderen er kontaktet.

Skriv et svar