Anbefalet Artikler

Youth Lagoon anbefaler

Foto: PR
Skrevet af Sabina Hvass

Trevor Powers har annonceret, at han ikke længere vil udgive musik som Youth Lagoon, og i morgen afslutter han sin europæiske turné på Pumpehuset i København, og i den forbindelse bringer vi en ‘Boise, Idaho-edition’ af Anbefalet.

 

Foto: PR

Foto: PR

Tilbage i oktober 2015 mødte Undertoner den unge Trevor Powers, der også er kendt som Youth Lagoon, i forbindelse med sin koncert i Jazzhouse. Powers har siden annonceret, at han ikke længere vil udgive musik som Youth Lagoon, og i oktober hintede han da også til at andre, nye projekter optog ham mere og mere, men kunne ikke løfte sløret for flere detaljer. I morgen afslutter Youth Lagoon sin europæiske turné på Pumpehuset i København, og i den forbindelse bringer vi en ‘Boise, Idaho-edition’ af Anbefalet.

Foul Weather
»Foul Weather er fantastiske! De varmede op for os på nogle af vores US datoer. Det er instrumentalt, men der fra er de svære at beskrive. Noget i retningen af hvis du hørte elevatormusik på syre og speed på samme tid. Der er meget bevægelse i det, men det er virkelig hurtigt og det er meget teknisk og på samme tid er det ret relaterbart«.

Street Fever
»Street Fever er det vildeste! Der er synthflader for alle pengene, og han er meget inspireret af science fiction film«.

Finn Riggins
»Finn Riggins gør sindssygt meget for musikmiljøet i Boise, og har et bureau, hvor de booker lokale bands og hjælper dem«.

Billetter til Youth Lagoon kan købes via Pumpehusets hjemmeside.

Om skribenten

Sabina Hvass

Biografi: Nyudklækket cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling. I mit barndomshjem på Thyholm i Vestjylland sad jeg oftest foran flimmerkassen og sang med på baggrundsmusikken. Mit musikhjerte bankede først hurtigere til lyden af Michael Jackson, Electric Light Orchestra og Spice Girls. Min kærlighed til pop, rock og elektronisk musik har fra tid til anden ført mig og mine ører ud i nogle identitetskriser, mens jeg nu mest accepterer at være en person med meget forskellig og, til tider, tvivlsom smag i musik. Jeg diskriminerer hverken mod det brede eller det smalle!

Fem favoritalbums:
The Flaming Lips: The Soft Bulletin
Kashmir: The Good Life
Pixies: Doolittle
Yeah Yeah Yeahs: Fever To Tell
Built To Spill: You In Reverse

Skriv et svar