Konkurrencer

Konkurrence: Vind billetter til Julia Kent + Sontag Shogun og plader

Sontag Shogun. Foto: Mika Gagne

Den canadiske komponist og cellist Julia Kent og den canadisk-amerikanske klaver/electro-trio Sontag Shogun gæster Danmark for første gang. Vind plader og billetter til dobbeltkoncerten i København eller Aalborg.

Sontag Shogun. Foto: Mika Gagne

Sontag Shogun. Foto: Mika Gagne

I denne måned spiller den New York-baserede canadiske komponist og cellist Julia Kent og den canadisk-amerikanske trio Sontag Shogun for første gang live i Danmark. Det sker, når de giver koncert i Huset i Aalborg den 16. marts og på Stengade i København den 17. marts 2016.

Julia Kent står bag fire soloalbum med sin dragende kombination af cello og electronica, og hun har tidligere optrådt på festivaler som Primavera i Barcelona, Meltdown i London og Reeperbahn festival i Hamburg. Julia Kents nye album, Asperities, udkom på pladeselskabet Leaf (Efterklang, Caribou, Wildbirds & Peacedrums) i efteråret.

Klaver/electro-trioen Sontag Shoguns musik lægger sig, ligesom Julia Kents, et sted mellem avantgarde og klassisk. Bandet blander analoge lyde, klaverkompositioner og optagelser af reallyd, stemmer og computergenereret musik til en billedskabende helhed, nogle gange foruroligende, nogle gange drømmende smuk med passager, der kan minde om Nils Frahm og Sigur Rós. Bandet har tidligere optrådt sammen med kunstnere som Hauschka, Mountains og Aki Onda.

Til koncerterne i Danmark vil Sontag Shogun både være på scenen med deres eget sæt og akkompagnere Julia Kent under hendes sæt.

I samarbejde med Sontag Shogun udlodder vi 1 x 2 billetter til koncerten i Aalborg og 1 x 2 billetter til koncerten i København samt en cd med Sontag Shoguns album Tale og en 12″ vinyl af Tale Remixed til både Aalborg- og København-vinderen. Deltag i konkurrencen ved at besvare dette spørgsmål:

Hvad er titlen på Julia Kents nye album?

Send dit svar til camilla(snabel-a)undertoner.dk senest den 12. marts 2016. Husk at skrive dit fulde navn og hvilken koncert, du gerne vil vinde to billetter til. Vinderne trækkes og får besked på mail den 13. marts.

Skriv et svar