Nyheder

The Tallest Man on Earth udgiver nyt nummer

Skrevet af Troels Sørensen

Den svenske singer/songwriter, som for nylig gæstede København, er ude med den nye single “Rivers”.

Tallestmanonearth

Foto: PR

Den svenske troubadour The Tallest Man on Earth har netop udgivet nummeret ”Rivers”, som du kan høre nedenfor. Tidligere på året udgav han også nummeret ”Time of the Blue”.

The Tallest Man on Earth med det civile navn Kristian Matsson, som i søndags spillede i Koncerthusets studie 2 i København, er en yderst produktiv herre. Lige nu er han i gang med en omfattende turné, men på trods af at meget af tiden i år er gået med at være på farten, har Matsson altså også haft tid til at gå i studiet.

”Rivers” er en flot fingerspilskomposition fra Matsson. Sangen handler om, at naturen ikke bekymrer sig om menneskers skrøbelige relationer.

The Tallest Man on Earths seneste album er Dark Bird Is Home fra 2015. Et album, vi på Undertoner gav fire U’er. De to nye numre er måske forsmag på en ny plade?

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar