Nyheder

Vi sidder bare her annoncerer nyt album og tour

Skrevet af Troels Sørensen

Trioen bestående af Mikael Simpson, Frithjof Toksvig og Jørgen Leth er klar med forløberen for deres kommende album og en omfattende efterårsturné.

Vi sidder bare herDen danske spoken word-trio Vi sidder bare her, som består af Mikael Simpson, Frithjof Toksvig og Jørgen Leth, har via deres facebook annonceret et nyt album, som dermed bliver det fjerde i rækken. Albumtitlen er Rak-Ma-Gak, og allerede nu kan du høre nummeret med samme navn via gruppens Soundcloud eller lige her nedenfor.

Udgivelsesdatoen er 16. september 2016, hvor pladen udkommer til streaming. Albummet bliver også udgivet som en dobbelt-cd med instrumentale versioner, akkurat ligesom deres seneste udspil fra 2014, Ingen regning til mig. Desuden udgives Rak-Ma-Gak også som lp en uge efter, den 30. september.

https://soundcloud.com/mikaelsimpson/rak-ma-gak

Med den nye udgivelse er en turné også offentliggjort, og de tre turnerer således:
5. oktober: Musikteateret – Holstebro
6. oktober: Musikkens Hus – Aalborg
7. oktober: Vejle Musikteater – Vejle
8. oktober: Musikhuset – Aarhus
9. oktober: Turbinen – Randers
12. oktober: Sønderborghus – Sønderborg
13. oktober: Godset – Kolding
14. oktober: Posten – Odense
15. oktober: Musikhuzet – Rønne

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar