Konkurrencer

Vind billetter til Jake Bugg i Store Vega

Foto: PR
Skrevet af Bitten Kjærgaard

Jake Bugg udgav i sommer sit tredje album, On My Own, og nu gæster han Store Vega. Du kan vinde billetter!

Foto: PR

Foto: PR

Britiske Jake Bugg udgav i sommer sit tredje album, On My Own, og nu gæster han Store Vega onsdag den 23. november 2016.

Du kan vinde billetter!

Imod sit pladeselskabs råd og varsler valgte Jake Bugg er lave sit tredje album selv. Det skete blandt andet på baggrund af et råd, han fik af produceren Rick Rubin (Rage Against the Machine, Johnny Cash) under indspilningerne af sit andet album. Rådet gik på at holde tingene så enkle som muligt. Det kastede Bugg sig så ud i.

Springet har ført til kreative risici, hvor Jake Bugg (der i øvrigt elsker hiphop) har forsøgt sig med at rappe f.eks. på nummeret “Gimme the Love”.

Har du lyst til at opleve dette live, så svar på nedenstående spørgsmål:

Hvor mange U’er fik Jake Bugg af Undertoner efter hans koncert i Vega i 2013?

Konkurrecen er slut, og vinderen har fået besked.

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

Skriv et svar