Konkurrencer

Giv dine anbefalinger og vind en billet til Roskilde Festival 2017

Foto: Per Lange
Skrevet af Bitten Kjærgaard

Roskilde Festival har afsløret årets plakat, og nu er det tid til at begynde at udforske og lytte.

Traditionen tro udlodder vi 2×1 billetter til festivalen. Og i år skal du sætte dig godt ind i programmet for at deltage i konkurrencen. Du skal nemlig give mindst tre anbefalinger videre til dine med-Undertoner-læsere. Se det som en slags win win situation. Du får mulighed for at opdage eksotisk hidtil ukendt musik, og samtidig får du ditto anbefalinger fra de andre deltagere.

Er du en habil besøgende her på siden, kender du nok til vores artikel-serie “Anbefaler”. Og det er lige netop, sådan en, du skal skrive. Du må selv bestemme, om du vil anbefale koncerter, fester eller andre events, der finder sted på festivalen. Det eneste must er, at du skal give mindst tre anbefalinger.

Har du brug for lidt inspiration, så tjek Roskilde-booker Stefan Gejsings anbefalinger ud her.

Formatet er det skrevne ord, og det skal sendes på mail. Vinderne bedømmes efter de meste velskrevne anbefalinger.

Send dine anbefalinger til bitten@undertoner.dk senest d. 25. april 2017 kl. 24.00.

OBS: Vær opmærksom på, at vi forbeholder os ret til at udgive de indsendte anbefalinger på undertoner.dk!

KONKURRENCEN ER SLUT! Vinderne har fået besked. 

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

Skriv et svar