Nyheder

Saint Best slår weekenden an med ny video til “Vincent Bowman”

Foto: PR

Vi har premiere på den nye video til nummeret “Vincent Bowman” fra den danske synthpopgruppe Saint Best. Hvis du ikke allerede har fredagsbobler i maven, så får du det i hvert fald nu.

Det er fredag, og vi sætter tonen for weekenden med bobler, glitter og en opfordring til at tage et skridt ud af trædemøllen!

Synthpop-kvartetten Saint Best, der udsendte debut-ep’en Need You Now i slutningen 2016, følger nu op med en musikvideo til singlen “Vincent Bowman”, der pt. er i rotation på P3. Saint Best viser med nummeret at eftertænksom godt kan blandes med catchy melodier.  Begge dele går igen i nummeret og videoen, hvor den polerede, rytmiske synkronsvømning får et ekstra lag.

»”Vincent Bowman” er et nummer, der handler om at træde i karakter og tro på egne evner. Vincent er en person, der har givet op på sig selv, og som ikke kan finde sig til rette i verden. Hans liv ved at køre i samme rille, og de samme fejl bliver gentaget. Vincent repræsenterer en frygt for ikke at kunne leve op til de forventninger, som vi selv og andre stiller til os. Erkendelsen er dog, at vi må træde i karakter og tage det, der tilkommer os. Dette kommer i musikvideoen til udtryk i mødet mellem de to synkronsvømmere, hvor den ene tilbagevendende prøver at komme i kontakt med den anden uden at opnå nogen reaktion. Det kan være en kamp at smide næseklemmen og springe ud på dybt vand. Men først da pigen indser dette, ophæves den akavede distance, og pigerne begynder at kommunikere med hinanden i vandet. Der er bobler i vandet, glitter om øjnene og masser af pool-patos«, fortæller Saint Best om videoen.

Videoen er produceret i samarbejde med Isaac Production.

Du kan opleve Saint Best på Spot Festival til foråret og til deres første headlinerkoncert på Ideal Bar i København den 11. maj.

Om skribenten

Bitten Kjærgaard

Ansvarshavende chefredaktør og artikelansvarlig
bitten@undertoner.dk

Biografi:
Jeg har vel egentlig min far at takke for min musikalske opvækst. ’Igeeeen’, hylede jeg, når han lørdag aften satte "Twist and Shout" på pladespilleren og fortalte mig, hvor fantastisk John Lennons stemme var. Det kunne være gået meget værre til derude i provinsen. Procol Harum, The Beatles og The Doors er lyden fra stuen, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden da haft en kærlighed til alt med 60’er- og 70’er-lyd – gerne god garage. Jeg har holdt mig til rocken gennem det meste af min ungdom, hvis man da lige ser bort fra min tid som dj i ungdomsklubben, hvor "Tamagotchi" vist bliv spillet mere end en enkelt gang.

Her på mine lidt ældre unge dage er jeg meget optaget af alt det, der sker på den danske musikscene.

Fem favoritalbums:
The Beatles: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
The Raveonettes: Pretty in Black
I Got You on Tape: Spinning for the Cause
Les Bellas: Belladelic
Allah-Las: s.t.

Om skribenten

Redaktionen

Placeholder for alle indlæg fra den samlede Undertoner-redaktion.
Er registreret på WordPress.com som undertonerredaktionen.

Skriv et svar