Konkurrencer

Vind to koncertbilletter til Jens Lekman

Jens Lekman. Foto: PR.
Skrevet af Troels Sørensen

Den 16. april spiller svenske Jens Lekman på Voxhall i Aarhus. Undertoner har to billetter på højkant, som du kan vinde.

Vi har her på Undertoner netop anbefalet svenske Jens Lekmans danske koncerter i april måned. I februar måned udgav han sit nyeste album, Life Will See You Now, som adskiller sig ud fra tidligere udgivelser. Svenskerens nye plade er kitschet og eksotisk, og den tegner et mere lyst udtryk, end visse af hans tidligere udgivelser, hvor melankolske popballader har tegnet udtrykket.

Vi har her på Undertoner to billetter til indiecroonerens koncert på Voxhall i Aarhus den 16. april klokken 20.00. Dem vil vi gerne forære til den, der kan svare rigtigt på dette Jens Lekman-spørgsmål, som lyder:

Hvad er titlen på Jens Lekmans debutalbum fra 2004?

OBS:
Konkurrencen er slut, og vinderen er udtrukket og kontaktet.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar