Konkurrencer

Vind to koncertbilletter til The Kills

The Kills gæster Vega den 9. juni. Pressefoto.
Skrevet af Troels Sørensen

Den 9. juni spiller britiske The Kills i Store Vega i København. Undertoner har to billetter på højkant, som du kan vinde.

Britiske The Kills udgav sidste sommer albummet Ash & Ice, som har sendt dem på en stor verdensturné, og nu står Danmark for skud, når indierockerne gæster Store Vega og spiller København op til dans med cigaretrøg og solid guitarstøj.

Her på Undertoner har vi to billetter til briternes koncert i Store Vega i København den 9. juni 2017 klokken 20.00. Dem vil vi gerne forære til en af jer, der kan svare rigtigt på dette spørgsmål:

Dagen efter koncerten i Store Vega optræder The Kills på en dansk festival. Hvilken en er der tale om?

OBS: Konkurrencen er slut, og vinderen er udtrukket og kontaktet.

 

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar