Konkurrencer

Konkurrence: Kom til koncert med The Shins

James Mercer i front for The Shins. Pressefoto.
Skrevet af Camilla Grausen

Det amerikanske indiepopband med James Mercer i front gæster Store Vega den 13. august. Nu kan du vinde adgang til dig og en ven.

Siden slutningen af 90’erne har The Shins med James Mercer i front leveret anmelderrost indiepop og -rock på udgivelser som Wincing the Night Away og Chutes Too Narrow. James Mercer er i den grad primus motor, og undervejs er de øvrige bandmedlemmer blevet udskiftet.

Dette forår udgav Mercer og co. albummet Heartworms, som de fulgte op med en turné i USA og Europa. Den fører dem også til Danmark, nærmere betegnet Store Vega i København søndag den 13. august 2017 kl. 20, og den koncert kan du vinde to billetter til.

Da The Shins gæstede Roskilde Festival i 2012, lød det bl.a. sådan her fra Undertoners anmelder Signe Palsøe: »Mercer fremstod stærkt fokuseret med en overmåde sympatisk koncentrationsrynke, der igen og igen poppede op mellem hans øjenbryn, når han trådte til mikrofonen – og resultatet var en professionel levering, hvor numrene lige præcis blev trukket og bøjet så meget, at de fremstod friske i publikums ører.«

Vind en tur i Vega for at høre The Shins, hvis du kan besvare dette spørgsmål:

Hvor mange U’er scorede The Shins, da de spillede på Roskilde Festival i 2012?

Konkurrencen er slut, og vinderne er fundet.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar