Koncerter

Fotoreportage: Mogwai, 13.10.17, Store Vega, København

Skrevet af Camilla Grausen

Skotske Mogwai gæstede københavnske Store Vega, og Undertoners fotograf var med.

Stuart Braithwaite og resten af det skotske postrockorkester Mogwai lagde vejen forbi Danmark fredag som et led i deres turné med det nye album Every Country’s Sun.

Albummet er Mogwais første ordinære af slagsen i et stykke tid, da bandet de senere år har kastet sig ud i flere soundtracks, såsom det overvældene værk Atomic.

Undertoners anmelder Lars Andreasen er generelt begejstret for Mogwais lyd, men en lille smule skuffet over Every Country’s Suns ujævnhed. Dog skrev han også om albummet: »Til gengæld indeholder Every Country’s Sun numre, der ligger helt i toppen af, hvad man har hørt Mogwai præstere tidligere. Og der er antydninger af, at lysten til at lave ny musik, udvikle udtrykket, i den grad er til stede.«

Da Mogwai indtog Vega fredag aften, var Undertoners fotograf Daniel Nielsen på pletten:

Fotos: Daniel Nielsen, FrozenPanda.com

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

1 kommentar

Skriv et svar