Singlr

Fredagssinglr: Yves Tumor, Lise Westzynthius og Dør Nr. 13.

Foto: Bo Sveidahl
Skrevet af Bitten Kjærgaard

Det er den sidste dag i august, og derfor den officielt sidste dag, der afslutter et brag af en sommer. Derfor har vi brug for lidt mere end en enkelt fredagssingl. Uden for mange dikkedarer kommer her tre interessante og meget forskellige numre til din weekend.

Vi starter ud med den steamy og provokerende nye single og video “Licking an Orchid” fra amerikanske Yves Tumor. Her blandes trip-hop med poppede synths, der dog også i sekvenser bliver ganske støjende og skaber kontraster.

Den anden single “Laura Palmer” er fra danske Lise Westzynthius feat. Bjørn Rasmussen. Her blandes det danske og engelske sprog lystigt i fortællingen, der er inspireret af Twin Peaks. Og man må da sige, at tekstuniverset er temmelig spøjst. Vokalerne har et harmonisk samspil, som brydes lidt af det blandede sprog og teksten, og derfor bliver det aldrig kedeligt.

Vi slutter af med Dør Nr. 13, der på nummeret “Assistens” opfodrer til at leve livet, og det er vel egentlig meget passende at gå til weekend på.  Det er den tredje single fra albummet Verden i Flammer, der udkommer d. 21. september.

Skriv et svar