Koncerter

Fotoreportage: Skepta, 15.12.18, Tap1, København

Undertoners faste fotograf Mathias Kristensen var på pletten i Tap1, da det britiske grime-ikon Skepta fik den gamle spritfabrik på Amager til at skælve.

Sådan så det ud, da den 36-årige grimerapper Skepta fik publikum på Tap1 til at gå amok under sin koncert lørdag den 15. december. Skepta er kendt som en af den britiske grimescenes veteraner, og opnåede med albummet Konnichiwa fra 2016 et større kunstnerisk gennembrud. Til sin koncert i Tap1 viste han sig at være i storform, og fik bragt hurtigt det primært unge publikum til kogepunktet.

Skepta var ikke alene i Tap1. Med sig havde han vennerne Shorty og Frisco, der ligesom Skepta selv er en del af Boy Better Know-hiphopkollektivet. Mest imponerende var dog aftenens hovedperson selv, der leverede tæt flow og overskud i lange baner.

Fotos: Mathias Kristensen

Skriv et svar