Koncerter

Fotoreportage: Skepta, 15.12.18, Tap1, København

Undertoners faste fotograf Mathias Kristensen var på pletten i Tap1, da det britiske grime-ikon Skepta fik den gamle spritfabrik på Amager til at skælve.

Sådan så det ud, da den 36-årige grimerapper Skepta fik publikum på Tap1 til at gå amok under sin koncert lørdag den 15. december. Skepta er kendt som en af den britiske grimescenes veteraner, og opnåede med albummet Konnichiwa fra 2016 et større kunstnerisk gennembrud. Til sin koncert i Tap1 viste han sig at være i storform, og fik bragt hurtigt det primært unge publikum til kogepunktet.

Skepta var ikke alene i Tap1. Med sig havde han vennerne Shorty og Frisco, der ligesom Skepta selv er en del af Boy Better Know-hiphopkollektivet. Mest imponerende var dog aftenens hovedperson selv, der leverede tæt flow og overskud i lange baner.

Fotos: Mathias Kristensen

Om skribenten

Simon Freiesleben

Redaktør for koncerter på Undertoner
Jeg har min journalistiske opdragelse fra avisen Berlingske, men er moderat grænsesøgende i min musiksmag. Sætter pris på projekter med ambitionsniveauet til at rykke ved populærkulturens grænser. Mindre kan dog også gøre det, hvis det er catchy nok.

Fem albums, der har formet mit forhold til musik
Iggy Pop: The Idiot
Death Grips: Bottomless Pit
Nine Inch Nails: The Downward Spiral
Talking Heads: Remain In Light
Slowdive: Souvlaki

Skriv et svar